قالب هاي شبكه لقمان | قالب معمولي (كاربران خطوط كم سرعت Dial- up ) | قالب آبي (اختصاصي شبكه لقمان) | قالب سبز (اختصاصي شبكه لقمان) |

| سایت های مراجع تقلید | سايتهای اطلاع رسانی اسلامی | نهادها و مراکز اسلامی | دانشگاه ها و موسسات آموزشی اسلامی | شبکه های اسلامی |

| تعبير خواب (آنلاين ) لقمان | مبدل تاريخ لقمان | اوقات شرعي | فال حافظ | فرهنگ لغت | لينک به شبکه لقمان | RSS |

| نرم افزار پاسخ به شبهات وهابيت | گزارش وبلاگ ها و سايت هاي مستهجن و ضد ديني | پاسخ به مشكلات | عدم وابستگي |

شبكه لقمان -تزكيه نفس

نویسنده موضوع: قوانين و مقررات تعبير خواب و استخاره :  (دفعات بازدید: 12766 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آنلاین مدیر شبکه (ابوذر علوی)

• مدیر کل
  • ارسال: 3686
  • صلوات اهدایی به کاربر: 4261
  • جعفر ، کیمیا ، محبت ما اهل بیت است ، اگر به دنبال
    • مرجع علوم غريبه لقمان (لاهوتيان)
786
با سلام خدمت عزيزان لقمان

در باب تعبير خواب و استخاره چند نكته را بايد ياد آور شوم :‌

1- هيچ گونه تعبير خواب و استخاره  در ايميل و پيام خصوصي پاسخ داده نخواهد شد

2- اگر احدي خواب و يا استخاره خود را در جايي به جز لينك زير  نقل كند و اقدام به تكرار مجدد يك خواب و استخاره نمايد ، كاربر خاطي بدون هيچ استثنايي از شبكه اخراج خواهد شد

تعبير خواب : http://loghman.info/forum/index.php/topic,3273.0.html

استخاره : http://loghman.info/forum/index.php/topic,3274.0.html

3- حقير نمي توانم شبانه روز تعبير خواب و استخاره پاسخ دهم فلذا عزيزاني كه عجله دارند لطف كنند و در سايتي ديگر اقدام به دريافت پاسخ هاي خود نمايند

4- در باب ازدواج ، دوستي و مسائلي كه نياز به تحقيق و تفحص دارد هيچ استخاره اي پاسخ داده نمي شود . هميشه بايد اول استشاره كنيد و مشورت و بعد از آن توكل كنيد به خدا .

5- تعبير خواب ها بايد كامل و به صورت فارسي نوشته شوند . در غير اين صورت به تعبير خواب ترتيب اثر داده نمي شود .

در صورتي كه نكات بالا  رعايت نشود در ابتدا شخص خاطي از شبكه اخراج و در نهايت بخش تعبير خواب و استخاره براي هميشه حذف خواهد شد .

موفق باشيد

ابوذر علوي مدير كل شبكه لقمان

اللهم عجل لوليك الفرج
 ارزش انسان به حرفايي است که براي نگفتن دارد
من گنگ خوابديده ومردم تمام کر*****من عاجزم زگفتن وخلق ازشنيدن
 به خدا وا مي گذارم هرآنچه را دشمنانم بر من روا مي دارند و ايمان دارم خداي من پيروز هميشگي است . والله خيرو ماكرين

شيخ جعفر مجتهدي عالم را با عشق به اهل بيت به آتش كشيد ولي ما هنوز نتوانستيم نفتی برای چراغ خود فراهم کنیم .  ( ابوذر علوي "آبان" )
تجربه هدیه اي  است گرانبها که به رایگان به تو می دهم و بدان که خود با از دست دادن داشته هایم آن را برای تو به ارمغان آورده ام . پس قدر آن را بدان و آن را هدر مده ("آبان")
از خدا خواستیم ----------------------شد !!!! 

آفلاین koozehgarkalej

• عضو جدید
  • ارسال: 4
  • صلوات اهدایی به کاربر: 0
به نام خدا
با سلام
متاسفانه تا کنون پاسخ سوال خود را دریافت نکرده ام . در ستون سمت چپ فرموده اید شما دارای سه پیغام خصوصی هستید ولی هرچه سرچ کردم هیچ پیغامی را مشاهده نکردم . به خواب بنده هم که برایتان نوشتم پاسخ ندادید. منتظر پاسخ پر مهرتان هستم.
                                                                           کوزه گر کالجی

آنلاین مدیر شبکه (ابوذر علوی)

• مدیر کل
  • ارسال: 3686
  • صلوات اهدایی به کاربر: 4261
  • جعفر ، کیمیا ، محبت ما اهل بیت است ، اگر به دنبال
    • مرجع علوم غريبه لقمان (لاهوتيان)
به نام خدا
با سلام
متاسفانه تا کنون پاسخ سوال خود را دریافت نکرده ام . در ستون سمت چپ فرموده اید شما دارای سه پیغام خصوصی هستید ولی هرچه سرچ کردم هیچ پیغامی را مشاهده نکردم . به خواب بنده هم که برایتان نوشتم پاسخ ندادید. منتظر پاسخ پر مهرتان هستم.
                                                                           کوزه گر کالجی
786
انشاء الله ترتيب اثر داده خواهد شد

اللهم عجل لوليك الفرج
 ارزش انسان به حرفايي است که براي نگفتن دارد
من گنگ خوابديده ومردم تمام کر*****من عاجزم زگفتن وخلق ازشنيدن
 به خدا وا مي گذارم هرآنچه را دشمنانم بر من روا مي دارند و ايمان دارم خداي من پيروز هميشگي است . والله خيرو ماكرين

شيخ جعفر مجتهدي عالم را با عشق به اهل بيت به آتش كشيد ولي ما هنوز نتوانستيم نفتی برای چراغ خود فراهم کنیم .  ( ابوذر علوي "آبان" )
تجربه هدیه اي  است گرانبها که به رایگان به تو می دهم و بدان که خود با از دست دادن داشته هایم آن را برای تو به ارمغان آورده ام . پس قدر آن را بدان و آن را هدر مده ("آبان")
از خدا خواستیم ----------------------شد !!!! 

RSS - آر اس اس