It appears you have not registered with our community. To register please click here ...

قالب هاي شبكه لقمان | قالب معمولي (كاربران خطوط كم سرعت Dial- up ) | قالب آبي (اختصاصي شبكه لقمان) | قالب سبز (اختصاصي شبكه لقمان) |

| سایت های مراجع تقلید | سايتهای اطلاع رسانی اسلامی | نهادها و مراکز اسلامی | دانشگاه ها و موسسات آموزشی اسلامی | شبکه های اسلامی |

| تعبير خواب (آنلاين ) لقمان | مبدل تاريخ لقمان | اوقات شرعي | فال حافظ | فرهنگ لغت | لينک به شبکه لقمان | RSS |

| نرم افزار پاسخ به شبهات وهابيت | گزارش وبلاگ ها و سايت هاي مستهجن و ضد ديني | پاسخ به مشكلات | عدم وابستگي |

شبكه لقمان -تزكيه نفس

نویسنده موضوع: تعبیر خواب :  (دفعات بازدید: 98143 بار)

Mehrdad633 و 75 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین mehy10132

• عضو جدید
  • ارسال: 5
  • صلوات اهدایی به کاربر: 0
پاسخ : تعبیر خواب :
« پاسخ #680 : آوریل 09, 2009, 10:09:49 »
  آقا پس لطفآ این قسمت از سایت رو حذف کنید تا خیال ما و سایر دوستان راحت بشه ...ممنون و تشکر
آقای علوی و یا سایر دوستان ...خواهشآ که تعبیره خواب همسر من رو بفرمایید

آفلاین mehy10132

• عضو جدید
  • ارسال: 5
« پاسخ #681 : آوریل 10, 2009, 11:10:02 »

آفلاین meisam911

• عضو جدید
  • ارسال: 2
« پاسخ #682 : آوریل 10, 2009, 11:42:51 »
سلام من خوایهای صادقه دارم و میبینم اگه قراره که اتفاق بدی واسم بیفته رو در خواب میبینم و در مدت کمتر از 48 ساعت واسم اون انفاقی که تو خواب دیدم برام اتفاق میفته و برای نزدیکانم در مدت 2 هفته که خوابشون و میبینم دوست دارم بدونم چرا من دارم این خواب ها رو میبیتم من کی هستم قراره چه اتفاقی واسم بیفته ؟ لطفا کمکم کنید دوست دارم هویت باطنی خودم رو ببینم و بشناسم ممنون

آفلاین yamin

• کاربر فعال
  • ارسال: 117
  • صلوات اهدایی به کاربر: 17
« پاسخ #683 : آوریل 11, 2009, 01:45:21 »
سلام ! روزگارتون پر از شادی و برکت!
من بامداد 15 ربع الثانی ساعت 02:30 خواب دیدم منو واسه تجاوز دزدیدن و به جای مثل هتل بردن  اتاق کناریم  پسره یکی از فامیلم بود که اعتقاد مذهبی بسیار بالا داره به مسئول نگه داریم که یه خانم خارجی بود کلی التماس میکنم میگم شما که منو دزدیدن دیگه راه فراری ندارم  حداقل شب آ خر رو پیش فامیلم باشم بعده کلی ماچ راضی شد رفتم تو اتاق  فامیلم براش گریه کردم و قسمش دادم تنهام نذاره گفتم میخوان بهم تجاوز کنن من نمیخوام بدنم غیره تو ماله کسه دیگه ای باشه نمیخوام غیر تو کسی ببینه گفت غصه نخور خدا کمکت میکنه نماز شبتو ترک نکن حتی الان گفتم الان عادت ماهیانم نمیشه گفت اشکالی نداره با روحت بخون اون سلام و دعایی که یادت دادم واسه قنوت وتر اونا رو هم بخون( دعا و قنوت فطری که ایشو به من داده بودن در عالم بیداری سلام و دعا برای 14 ومعصوم (ع)و پدر و مادر شون بود) گفتم الام میان منو میبرن گفت کاریت نباشه برو کاری که گفتم رو انجام بده خدا کمت میکنه واسه این که تجاوز رو عقب بندازم و منو اذیت نکنن خودمو شاد نشون میدم  میرم به یه جایی که یکی از دوستانم رو که برای ازدواج به من ابرز علاقه کردن و الان پزشک هستن تو خارج از ایران رو میبینم تو دلم میگم  چه خوشانسه من حاضر با ملاقات باهاش نشدم الان اینجا دیدمش باهاش میگم میخندم تا وقت بره تا فامیلم کاری کنه یه مرده سیاه پوستی که دست و پاهاش بسته بود و دارز کشیده بهم اطلاعاتی از اون سلولی که قرار بود برم برای امتحان بهم میده میگه یه اژدهایی میاد که یه عالم ودست و پا داره تو باید با طناب بزنیش و دندوناتو بدی بیرون تا بترسه میگم بدنم توان اینو نداره تا صبح بزنمش میگه باید بتونی در غیر این صورت تجاوز میشی  یه موجود بسیار عجیب با چشایی قرمز اونجا بود که داد زد و بد نگاشون کرد که چرا بهش کمک میکنین  همشون ترسیدن و ساکت شدن دوستمم جز اون آدم بد ها بود گفتم اینجوری  دوسم داشتی؟ از ترس بیدار شدم نفهمیدم فامیلم کمکم کرد یا نه!
خداوند بهترین را به کسانی می بخشد که حق انتخاب را به خود او می سپارند

آفلاین ستاره قطبی

• کاربر نیمه فعال
  • ارسال: 67
  • صلوات اهدایی به کاربر: 7
« پاسخ #684 : آوریل 12, 2009, 01:52:40 »
سلام اقای علوی
دیشب در خواب دیدم که کفن به تن کرده ام و با این که زنده هستم من را به خاک می سپارند.من از این کار ناراحت نبودم اما مادرم به حالم نگران بود .

مرسی
الهم عجل لولیک الفرج

آفلاین elmanir80

• کاربر فعال
  • ارسال: 178
  • صلوات اهدایی به کاربر: 18
« پاسخ #685 : آوریل 14, 2009, 02:27:12 »
سلام و خسته نباشيد
آقاي علوي  پدر شوهر خاله من فوت كرده و خاله ام    چند روز پيش در خواب ديده كه پدر شوهرش  شلواري به تن داره كه تماما آيات قراني روي آن نوشته شده و ذكر يا حسين  روي  شلوارش ديده ميشود تعبير آن چيست؟
و يه خواب ديگه  ديده كه  دم مدرسه دخترش  چند نفر دارن نمك نذري ميدن
ممنونم با تشكر
شبهاي دراز بي عبادت چه كنم ، طبعم به گناه كرده عادت چه كنم ،گويند خدا گناه را مي بخشد ، او بخشد ولي من از خجالت چه كنم

آفلاین ناشناس

• عضو جدید
  • ارسال: 6
  • صلوات اهدایی به کاربر: 1
« پاسخ #686 : آوریل 14, 2009, 10:23:30 »
بچه دیگه به علوی صلوات اهدایی ندین تا تعبیراتون رو بگه!!! D:

آفلاین dove1355

• عضو جدید
  • ارسال: 1
« پاسخ #687 : آوریل 15, 2009, 10:00:18 »
سلام.خسته نباشید.من 7 سال با دختر خانمی دوست بودم.تصمیم به ازدواج داشتیم که قسمت نشد.3 ماه پیش مجبور به جدایی شدم و اون ازدواج کرد. طی چند روز گذشته خوابی دیدند(تقریبا 15 شب) هر شب خوب منو میدیدند. یک شب خواب دیدند که ما کبوتر هستیم و من زخمی ظده بودم.2 تاییمون داشتیم از آدما فرار میکردیم بعد یه جایی نشستیم و یک خانواده که داشتند غذا میخوردند واسه ما غذا گذاشتند. میشه تعبیرش رو بگید.متشکرم

آفلاین hhp

• عضو جدید
« پاسخ #688 : آوریل 16, 2009, 03:27:16 »
سلام عليكم
در خواب شخصي كه نميدانم كيست به من گفت كه زلزله اي در حال وقوع است. من و چند نفر ديگر كه آنها را هم نميشناسم با هم از تونلي عبور كرديم كه ميگفتند انتهاي آن آخرين نقطه زلزله مي باشد .در انتهاي اين تونل يك فضاي باز ومحدود بود وكمي آنطرفتر كوهي با ديواره سنگي و يك ويلا كه در بالاي كوه قرار داشت.ما چند دقيقه منتظر شديم تا اينكه سنگريزه هايي كه از ديواره صخره اي پايين ميريخت وقوع زلزله را اعلام كرد .در اين حال دو صداي زوزه كه در تمام زلزله ها عادي است به گوش رسيد وديواره سنگي روبروي ما باز شده ودالان ديگري نمايان شد .از انتهاي دالان دختر بچه سه يا چهار ساله اي نمايان گرديد كه در زيبايي مثل او را نديده ام با يك عروسك زيبا در دستش. در پشت او دختران ديگري كه هر يك از ديگري زيباتر بودند وهمه يك عروسك در دست داشتند به طرف ما مي آمدند تا اينكه تعداد بچه ها به 9 نفر رسيد و اولي كه به من رسيده بود دست خود را براي اينكه به من بدهد دراز كردند .من با شك و ترديد به اين وضع نگاه كرده وسراسيمه از خواب بيدار شدم و فكر اين خواب از يادم بيرون نميرود . خواهش ميكنم آن را برايم تعبير نماييد.
بنده این خواب را دی ماه سال پیش دیده وتعبیر آن را خواسته بودم .اما تعبیر نشد
                                                                                         با تشكر

آفلاین adwin

• عضو جدید
  • صلوات اهدایی به کاربر: 2
« پاسخ #689 : آوریل 16, 2009, 10:23:37 »

آفلاین آفلاین

ارسال: 2666

ديدن مشخصات آفلاین

پاسخ : (بدون موضوع)تعبیر خواب
« ارسال به: adwin : امروز ساعت 11:08:32 »
   نقل قولنقل قول پاسخپاسخ حذف اين پيغامحذف
نقل قول از: adwin در دیروز ساعت 06:23:42

سلام الیکم

ابتدا باید توضیع دهم .

بنده شبکار هستم وبلطبع روزها میخوابم.

امروز در خواب میدیدم هر کس به من میرسه میگه برای حضرت یوسف(ع) دعا کنم حتی زولیخا.

همه به هم میگفتن التماس دعا

این همین طور ادامه داشت تا اینکه از خواب بیدار شدم

لطف کنید اگر مغدور بود تعبیر فرماید

التماس دعا

مجید(adwin)

RSS - آر اس اس
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net