قالب هاي شبكه لقمان | قالب معمولي (كاربران خطوط كم سرعت Dial- up ) | قالب آبي (اختصاصي شبكه لقمان) | قالب سبز (اختصاصي شبكه لقمان) |

| سایت های مراجع تقلید | سايتهای اطلاع رسانی اسلامی | نهادها و مراکز اسلامی | دانشگاه ها و موسسات آموزشی اسلامی | شبکه های اسلامی |

| تعبير خواب (آنلاين ) لقمان | مبدل تاريخ لقمان | اوقات شرعي | فال حافظ | فرهنگ لغت | لينک به شبکه لقمان | RSS |

| نرم افزار پاسخ به شبهات وهابيت | گزارش وبلاگ ها و سايت هاي مستهجن و ضد ديني | پاسخ به مشكلات | عدم وابستگي |

شبكه لقمان -تزكيه نفس

نویسنده موضوع: تعبیر خواب :  (دفعات بازدید: 92995 بار)

0 کاربر و 39 مهمان درحال دیدن موضوع.

آنلاین ناظم شبکه

• قائم مقام مدیر کل
  • ارسال: 2814
  • صلوات اهدایی به کاربر: 1454
تعبیر خواب :
« : ژوئن 21, 2008, 02:17:30 »
به  نام خدا
سلام
فقط خوابهائی جواب داده میشود که در این قسمت مطرح شوند
مسئول:ابوذر علوی

عزیزان توجه  :
در صورتی که بعد از استفاده از تعبیر خواب آنلاین شبکه پاسخ خود را نیافتید ، خواب خود را در همین تاپیک کامل و با ذکر روزی که خواب را دیده اید نقل کنید

جهت استفاده از تعبیرخواب آنلاین بر روی لینک زیر کلیک نمایید :
Dream Analyze تعبير خواب
« آخرين ويرايش: اكتبر 15, 2008, 02:14:17 توسط ???? ?? ???? ????? »
اللهم عجل لوليك الفرج * ارزش انسان به حرفايي است که براي نگفتن دارد *
من گنگ خوابديده ومردم تمام کر.من عاجزم زگفتن وخلق ازشنيدن
 به خدا وا مي گذارم هرآنچه را دشمنانم بر من روا مي دارند و ايمان دارم خداي من پيروز هميشگي است . والله خيرو ماكرين
========================================
قوانين شبكه لقمان : سر پيچي از قوانين موجب حذف عضويت و كل مطالب شخص خاطي خواهد شد .
http://loghman.info/forum/index.php/topic,2134.0.html ======================================== شيخ جعفر مجتهدي عالم را با عشق به اهل بيت به آتش كشيد ولي ما هنوز نتوانستيم چراغ خود را روشن كنيم ( ابوذر علوي) علامه حسن زاده آملي : آقاي مجتهدي فاني بالله بود و من قاني در  ايشان بودم هرگز نگفته ام ، نمي گويم و نخواهم گفت : استاد هستم . شما هم مگوييد ======================================== توجه : هر گونه ذكر ،‌طل

آفلاین asal6177

• کاربر فعال
  • ارسال: 238
  • صلوات اهدایی به کاربر: 27
پاسخ : تعبیر خواب
« پاسخ #1 : ژوئیه 02, 2008, 11:54:18 »
fبا سلام.خواب دیدم که آخرالزمان است.تعبیرش چیست؟با تشکر

آنلاین مدیر شبکه (ابوذر علوی)

• مدیر کل
  • ارسال: 3686
  • صلوات اهدایی به کاربر: 4261
  • جعفر ، کیمیا ، محبت ما اهل بیت است ، اگر به دنبال
    • مرجع علوم غريبه لقمان (لاهوتيان)
« پاسخ #2 : ژوئیه 02, 2008, 02:11:54 »
باسلام
درخواب انگشت پايم تاول زده تعبيرش چيست؟    با تشكر
786
کاری بیهوده می کنید که نه ضرری دارد و نه منفعتی . ترک کنید

اللهم عجل لوليك الفرج
 ارزش انسان به حرفايي است که براي نگفتن دارد
من گنگ خوابديده ومردم تمام کر*****من عاجزم زگفتن وخلق ازشنيدن
 به خدا وا مي گذارم هرآنچه را دشمنانم بر من روا مي دارند و ايمان دارم خداي من پيروز هميشگي است . والله خيرو ماكرين

شيخ جعفر مجتهدي عالم را با عشق به اهل بيت به آتش كشيد ولي ما هنوز نتوانستيم نفتی برای چراغ خود فراهم کنیم .  ( ابوذر علوي "آبان" )
تجربه هدیه اي  است گرانبها که به رایگان به تو می دهم و بدان که خود با از دست دادن داشته هایم آن را برای تو به ارمغان آورده ام . پس قدر آن را بدان و آن را هدر مده ("آبان")
از خدا خواستیم ----------------------شد !!!! 

آفلاین ستاره قطبی

• کاربر نیمه فعال
  • ارسال: 67
  • صلوات اهدایی به کاربر: 7
« پاسخ #3 : ژوئیه 03, 2008, 09:36:52 »
باسلام
مادرم درخواب دید که مرده و در آن دنیا است. ناگهان او وهمه افراد  درآنجا به طرفی رانده شدند. صدایی به مادرم می گوید شما برای این فیلم انتخاب شدید و تو در نقش مادر حضرت یوسف هستی.مادرم با شنیدن این حرف منقلب می شود و به شدت شروع به گریه می کند....    اگر ممکن است این خواب را برای او تعبیر کنید.
اجرتان با امام زمان(که عشق من است)
الهم عجل لولیک الفرج

آنلاین مدیر شبکه (ابوذر علوی)

• مدیر کل
  • ارسال: 3686
  • صلوات اهدایی به کاربر: 4261
  • جعفر ، کیمیا ، محبت ما اهل بیت است ، اگر به دنبال
    • مرجع علوم غريبه لقمان (لاهوتيان)
« پاسخ #4 : ژوئیه 03, 2008, 11:49:51 »
باسلام
مادرم درخواب دید که مرده و در آن دنیا است. ناگهان او وهمه افراد  درآنجا به طرفی رانده شدند. صدایی به مادرم می گوید شما برای این فیلم انتخاب شدید و تو در نقش مادر حضرت یوسف هستی.مادرم با شنیدن این حرف منقلب می شود و به شدت شروع به گریه می کند....    اگر ممکن است این خواب را برای او تعبیر کنید.
اجرتان با امام زمان(که عشق من است)
786
نذری کرده بودند ادا شده . موفق باشید

اللهم عجل لوليك الفرج
 ارزش انسان به حرفايي است که براي نگفتن دارد
من گنگ خوابديده ومردم تمام کر*****من عاجزم زگفتن وخلق ازشنيدن

شيخ جعفر مجتهدي عالم را با عشق به اهل بيت به آتش كشيد ولي ما هنوز نتوانستيم نفتی برای چراغ خود فراهم کنیم .  ( ابوذر علوي "آبان" )
تجربه هدیه اي  است گرانبها که به رایگان به تو می دهم و بدان که خود با از دست دادن داشته هایم آن را برای تو به ارمغان آورده ام . پس قدر آن را بدان و آن را هدر مده ("آبان")
از خدا خواستیم ----------------------شد !!!! 

آفلاین yamin

• کاربر فعال
  • ارسال: 117
  • صلوات اهدایی به کاربر: 17
« پاسخ #5 : ژوئیه 04, 2008, 03:14:56 »
سلام و خسته نباشيد
تويه خواب خواب ديدم تويه پاكينگى مثل پاركينگ شهرك هستم ناراحت ايستادم كه يهو چشم به يه مردى كه به من علاقه مند بود ميفته  حالم بدتر ميشه و از شدت غم گريه كنان فرار ميكنم اونم واسه گرفتنم شروع به ديدن ميكنه تو دلم ميگم چه جورى بهشون بفهمونم كه من هيكسو نميخوام فقط هامون رو ميخوام كه  متوجه ميشم كيف پولمو كه توش نصف پولى كه واسه هامون نذر كردم اونجا جا گذاشتم داد ميزنم دومادم ميگه بر من ميگيرم در گريه و فرار هميشه صلوات هم ميفرستادم كه يه سرى نوشته هاى سبز جل. چشام ظاهر ميشد كه به حاجتت ميرسى به يه جاى تاريك رسيدم از شدت ترس مداوم صلوات ميفرستادم و هر كليدى واسه روشنايي ميزدو روشن نميشد و من همچنان به صلوات ادامه ميدادم از ترس از خواب تويه خواب بيدار شدم رفتم بغل مادر ميگم تو در مورده هامون چى خواب ديده بودى گفت:ديدم شراب خورده آمد خونه ما زدم زيره گريه گفتم اون صلح هست محاله گفت اين كه بد نيست چون جفتتون قشنگين فقط بايد مراقب باشين تا چشم نخورين و از پيشم رفت تو يه اتاق ديگه موقع اذان بود منم پشتش رفتم تو اون اتاق داشت نون ميخورد گفتم چه كم نوره اينجا سرو درد آمد رفتم وضو بگيرم واسه نماز وار يه حياط تاريك و يه سرويس بهداشتيه تاريك تر شدم توش حوضى با اب خنك و زلال بود ميم بيرون تا به يكى بگم تاريكه چشمام به يه شغال ميفته كه اول از جنس نور سفيد بود كه از چشم شوع به كامل شدن ميشه رو ميبينم و باز هم صلوات ميفرستادم داداشم گفت اون خطر ناكه و اون از حالت نور به جسم يا ماده تبديل شد با اينكه ميترسيدم باهاش با صلاوات جنگيدم و اون شكل پرنده شد و پر زد رفت.من وضو رو گرفتم رفتم تو پيج اينترنتيه هامون رو بيبينم ديدم تو صفش نوشته لاالاالله و صلوات .گوشه سمت چپ نوشته بود محمد (ص)فرشته خدا زيرش اسم هامون  و تخصصم در عتباق يا عتباخ خاطرم نيست و صمد و رو صفحه اصليش اون عبارت صلوات و لا اله الا الله رو شكل محمد فرشته خدا بود   من هم مداوم گريه ميكردم از اين همه شكوه و صلوات ميفرستادم اما اون اصلا شبيح شكل فرشته با ادم نبود .
واى خيلى طولانى شد شرمندم
خداوند بهترین را به کسانی می بخشد که حق انتخاب را به خود او می سپارند

آفلاین misha

• عضو جدید
  • ارسال: 17
  • صلوات اهدایی به کاربر: 1
« پاسخ #6 : ژوئیه 04, 2008, 03:29:27 »
سلام
روزه مادر واسه مادر دوستم به اندازه مادرم گل و خوراكى خريدم و به نيت مادرش به يه جشن مذهبى كه تو فاطميه بود بردم مادرش قبلا مسيحى بود ميدونم حالا با امدنش به ايران و ازدواج مسلمون شد يا نه خبر ندارم.خواب ديدم اون خانم سيده كه مسئول جشن بود گفت خيلى خوشحال شديديم تو امدى عجب دسته گل شيكى گرفتى گفتم خواهش ميكنم حالا به روحش رسيد؟گفت صبر كن 1 شنبه ميرسه گفتم چرا يه شنبه  تا جواب بده گفتم چون روزه حضرت فاطمه و حضرت على 1 شنبه هست ديگه  ديگه نفهميدم اون چى گفت.
از دوستم هيچ اثرى ندارم كه به پرسم آيا مادرش مسيحى از دنيا رفت يه نه.از طرفى من هر شبه جمعه برا پدر و مادرش نماز ميخونم و خيرات.آيا اين ميگه اون زن مسيحى هست؟اگه باشه بايد چه جورى خيرات كنم؟

آفلاین شاهد

• قائم مقام مدیر کل
  • ارسال: 606
  • صلوات اهدایی به کاربر: 1025
« پاسخ #7 : ژوئیه 04, 2008, 09:45:50 »
سلام
روزه مادر واسه مادر دوستم به اندازه مادرم گل و خوراكى خريدم و به نيت مادرش به يه جشن مذهبى كه تو فاطميه بود بردم مادرش قبلا مسيحى بود ميدونم حالا با امدنش به ايران و ازدواج مسلمون شد يا نه خبر ندارم.خواب ديدم اون خانم سيده كه مسئول جشن بود گفت خيلى خوشحال شديديم تو امدى عجب دسته گل شيكى گرفتى گفتم خواهش ميكنم حالا به روحش رسيد؟گفت صبر كن 1 شنبه ميرسه گفتم چرا يه شنبه  تا جواب بده گفتم چون روزه حضرت فاطمه و حضرت على 1 شنبه هست ديگه  ديگه نفهميدم اون چى گفت.
از دوستم هيچ اثرى ندارم كه به پرسم آيا مادرش مسيحى از دنيا رفت يه نه.از طرفى من هر شبه جمعه برا پدر و مادرش نماز ميخونم و خيرات.آيا اين ميگه اون زن مسيحى هست؟اگه باشه بايد چه جورى خيرات كنم؟

سلام بزرگوار شما اين خواب رو روز قبل يا چند روز قبل از رزو مادر ديديد ؟

يا بعد از اون ديديد. چه ساعت ديديد شب يا صبح ا ظهر ساعتشرو يتونيد بگيد و روزش رو؟

و انكه چه غذايي قبل از خوابيدن خورده بوديد ؟
برای شرکت در طرح اینجا کلیک کنید -------( طرح دعای سمات و 40000 صلوات )----------- تیر 89

http://groups.google.com/group/14stars

http://loghman.info/forum/index.php/topic,8972.0.html

آفلاین soheila

• عضو جدید
  • ارسال: 11
  • صلوات اهدایی به کاربر: 6
« پاسخ #8 : ژوئیه 07, 2008, 01:28:11 »
salam man yeki az nazdiktarin dustamo az dast dadam va ye moddat kheili behesh fekr mikardam, chand bar tu khab didam ke raftam sare khake dustam va gabresh khali bud baad donbalesh migashtam ke marasem shabih khuneie emem hosseino didam tu hamun gabrestun
tabire in khab cheie?

آفلاین شاهد

• قائم مقام مدیر کل
« پاسخ #9 : ژوئیه 07, 2008, 01:45:56 »
salam man yeki az nazdiktarin dustamo az dast dadam va ye moddat kheili behesh fekr mikardam, chand bar tu khab didam ke raftam sare khake dustam va gabresh khali bud baad donbalesh migashtam ke marasem shabih khuneie emem hosseino didam tu hamun gabrestun
tabire in khab cheie?

تمام خوابي كه ديديد زاييده تصو رات و نگرانيهايتان در مورد دوستتان بوده . و ترس از مرگ و اينكه شما هم نكنه دچار به ....

و اندكي غم و محنت در دلتان است  بر سر قبر ايشان نرويد !  فاتحه اي بخوانيد و نثار روح مرحوم يا مرحومه كنيد  و  ديگر بمرگ و مسائل اينچنيني اصلا فكر نكنيد و گرنه به افسردگي بسيار شديد روحي و توهمات ذهني  و ترس از پشت سرتان دچار خواهيد شد كه هر آن فكر خواهيد كرد كسي پشت سرتان هست يا سايه اي ميبينيد .

لطف كنيد تعبير اين خواب را از كسي نپرسيد چون هر جور تعبير كنند همانطور ميشود خوابيست  شوم

انشالله بلا از شما بحمايت آقا امام حسين از شما و خانواديتان دور خواهد شد .  خالي بودن قبر نشان از محبت زياد شما به آن فرد هست و وابستگيتان وووو افكارتان در مورد شخص كه احساسا دلتنگي شديد مي كنيد .
برای شرکت در طرح اینجا کلیک کنید -------( طرح دعای سمات و 40000 صلوات )----------- تیر 89

آنلاین firooze

• کاربر فعال
  • ارسال: 323
  • صلوات اهدایی به کاربر: 63
« پاسخ #10 : ژوئیه 07, 2008, 09:45:52 »
سلام آقاي علوي. شب يكشنبه يعني شب سوم ماه مبارك رجب در خواب ديدم همراه دختر كوچكم از جايي رد مي شديم كه پر از جنازه بود برخي از آنها گوشتشان ريخته بود و برخي پر از كرمهاي درشت كه در آنها مي لوليدند و ما دو  نفر هم چاره اي نداشتيم جز اينكه از روي آنها عبور كنيم. پس از گذ شتن از آنجا متوجه شدم كه به يك عروسي دعوت شده ام و بايد ساعت هفت بعداز ظهر به عروسي بروم ولي با اينكه يك ربع بيشتر وقت نداشتم به دخترم گفتم كه بايد سريعتر برويم و براي رفتن آماده شويم. لطفا تعبير اين خواب را بفرماييد. متشكرم.
http://loghman.info/forum/index.php/topic,8972.msg27513.html
يا اباصالح المهدي ادركني

آفلاین شاهد

• قائم مقام مدیر کل
« پاسخ #11 : ژوئیه 07, 2008, 10:16:51 »
با كسب اجازه از محضر جناب علوي مدير كل

بنظر اين حقير  شما و دختران از لحاظ معنوي و روحاني در درجات بالايي هستيد كه با ديگر افراد قومتان تفاوتهاي شاياني داريد و بناچار مجبور بمعاشرت با اقوام خود هستيد كه مسائل ديني را رعايت نميكنند و به بسياير از اعمال گناه دست مي يازند .

يعني چنين تعبير ميشود براي حفظ ابرو ناچار در سشركت در مراسمي هستيد اما نهايت سعي خود را بداريدتا دچار گناهي چه سهوا و چه عمدا نشويد . البته خداوند رحمان و رحيم است .

اما در اين حين از وساوس شياطين مصون نيستسد و گاها بسادگي از كنار مسائل و تكاليف مذهبيتان رد ميشويد  كه عادت بر اين رويه   در نهايت مخاطراتي  را براي شما و دخترتان خواهد داشت .
در كل ديدن جنازه در خواب دليل بر رفعت و بزرگي و مقام هست كه شما و دخترتان در صورت عمل درست به تكاليف شرعيتان تا حد توان
از اهميت بخصوصي  از لحاظ پروردگار داريد وخواهيد داشت و از عذاب الهي بدور خواهيد بود و در نهايه اينكه بهشت بر شما گوارا باد .

نابرده رنج گنج ميسر نميشود ....

آنلاین firooze

• کاربر فعال
  • ارسال: 323
  • صلوات اهدایی به کاربر: 63
« پاسخ #12 : ژوئیه 07, 2008, 02:46:07 »
بي نهايت سپاسگزارم. التماس دعاي خير در اين ماه پر بركت را از همه عزيزان گروه دارم.
http://loghman.info/forum/index.php/topic,8972.msg27513.html
يا اباصالح المهدي ادركني

آفلاین si666s

• کاربر نیمه فعال
  • ارسال: 64
  • صلوات اهدایی به کاربر: 6
« پاسخ #13 : ژوئیه 09, 2008, 12:16:29 »
سلام
دوستم در خواب می بیند که :
فردی را که خیلی دوست داشته و الان در قید حیات نیست در خوابی که دیده می میرد با تمام مراسمی که بعد از مرگ انجام می شود را دیده .لطفا این خواب را تعبیر کنید .در ضمن اون فردی که الان در قید حیات نیست و خواب بالا را در موردش دیده است زن بوده .
هوالحی و هوالحق و هوالهو

آفلاین faezeh

• کاربر نیمه فعال
  • ارسال: 92
  • صلوات اهدایی به کاربر: 5
« پاسخ #14 : ژوئیه 09, 2008, 12:34:12 »
786
در خواب دیدم جمعیت عظیمی - مثل عرفات یا روز محشر ! _

با عرض معذرت از صاحب خواب اين خواب رو پاك كردم تا اثرش از بين نره براشون ... و توضيحاتي براشون پيغام خصوصي ميدم بازم معذرت ميخوام فقط بخاطر خو.دشون بود اينكار و كردم.  افرادي هم كه ديدن  لطفا براي كسي نگن اين خواب بزرگوار رو . .. و لطفا تعبيري براش ننويسن بسيار ممنون خواهم شد خدا خيرتان دهد البته آقاي علوي از محضرتون پيشاپيش عذر ميخوام آنلاين نبوديد و مجبور به اين كار شدم .

( ويرايش كننده و تغيير دهنده محتوا مدير كتب علوم غريبه )
« آخرين ويرايش: ژوئیه 10, 2008, 10:06:28 توسط ???? ??? ???? ????? »
صراط علي حق نمسكه لقمان (لاهوتيان) به اولين مرجع علوم متافيزيك و ماوراء الطبيعه (لقمان) خوش آمديد .
علوم غريبه - احضار - رمل - مهدويت - استخاره

آفلاین Pari

• کاربر نیمه فعال
  • ارسال: 96
  • صلوات اهدایی به کاربر: 15
« پاسخ #15 : ژوئیه 12, 2008, 03:03:03 »
خواب دیدم که در جایی هستم و تعداد زیادی گربه به من و دوستم (یا خواهرم ) حمله می کنند و من فورا شروع به خواندن آیه " من یتوکل علی الله فهو حسبه" می کنم و گربه ها هم فرار می کنند.

البته در یه خواب دیگه هم با یه مردی دعوام میشه و شروع به خواندن همین آیه می کنم.و این دعوا به صلح ختم میشه.

توی یه خواب دیگه هم یه سری موجود شیطانی قصد حمله به من رو داشتند البته این موجودات رو ندیدم ولی احساسشون کردم من این آیه رو خوندم و اونها ازم دور شدند.

می خواستم بدونم تعبیرشون چیه؟لطف می کنید که اگه جواب بدید.
« آخرين ويرايش: ژوئیه 14, 2008, 03:56:18 توسط Pari »

آفلاین DARYA

• کاربر فعال
  • ارسال: 139
  • صلوات اهدایی به کاربر: 110
« پاسخ #16 : ژوئیه 15, 2008, 09:36:34 »
بنام خدا
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت برادربزرگوار آقای علوی
آقای علوی مزاحم شدم از شما تشکر کنم خوابمو خیلی خوب برام تعبیر کردین و منو خیلی خوشحال کردین اما میدونین اینکه شما ازکجا دونستین من یه بار به خونه خدا مشرف شدم منو متعجب کرد شما واقعا انسان وارسته ای هستین
امروز مزاحم شدم تا خواب یکی از همکارامو اگه زحمتی نیس تعبیر کنین چون شما خیلی خوب اونارو تعبیر میکنین
همکارم امروز سه شنبه قبل از اذان صبح این خوابو دیدن که اززبان ایشون براتون مینویسم
( دیدم بغل کعبه نشستم و دستمو روی سنگهای کعبه گذاشتم و دارم با خودم میگم من اولین بارکه اومدم کعبه در این حال یه نفر بهم گفت بیا بریم داخل کعبه اما مثل اینکه قیافه این شخصو نمیدیدم بلکه صداشو میشنیدم بعد درکعبه باز شد یه جای سفید سفید دیدم یکی بهم گفت داخل کعبه نمی شه نماز خوند ولی یکی دیگه با دستش یه جای رو نشون داد وگفت حضرت علی اونجا نماز خونده من هم رفتم اونجا نماز بخونم اما نماز خوندمو ندیدیم بعد از داخل کعبه بیرون اومدم ودیدم دارم دور کعبه طواف میکنم اما دیدم که اندازه کعبه خیلی کوچیک شده و حتی از قد من هم کوچکتر شده و درهمین حال ازخواب بیدار شدم )
آقای علوی ممنون میشم لطف بفرمائید و این خوابو تعبیر کنید
موفق و سربلند باشید انشالله

« آخرين ويرايش: ژوئیه 19, 2008, 08:44:41 توسط DARYA »
اول و آخرفقط خداودریای بیکران رحمت او

آفلاین abi_darya26

• عضو جدید
  • ارسال: 4
  • صلوات اهدایی به کاربر: 0
« پاسخ #17 : ژوئیه 15, 2008, 10:18:20 »
با سلام و خسته نباشید ممکنه به من بگویید خواب طوطی دیدن چه معنی داره. خواب دیدم طوطی دست آموزی رو آوردم و بعد از مدتی تمام خانه پر از طوطی شد ولی در پایان یکی از طوطی ها که مال من هم نبقود مرد. ممنون
:53: :53: :17: :53:

آفلاین شاهد

• قائم مقام مدیر کل
« پاسخ #18 : ژوئیه 15, 2008, 11:14:27 »
عزيز اگر فردي از دوستانتان يا آشناهايتان  مريضي سختي دارند  لطفا 72 مرتيه سوره حمد را بالاي سرش بخوانيد  تا اين بلا از سذش رد شود

تعبيرش نكنيم خوبه  انشالله يكي از فرزندان همسايه تان دچار مرضي هستند رفع كسالت شد و به بدي نهايي منجر نشود

اگر بكسي بيش از حد لطف ميكنيد و اسرارتان را به او ميگوييد و  يا دل بكسي بشدت بسته ايد ؟!!!!

بدانيد تمام اين افراد كه همانند اين فردند همانند طوطي دغلبازند و  در مقابل شما ريا ميكنند و هر چقدر خوبي كنيد بالاخره از پيشتان خواهند رفت .

يا اگر قصد آوردن فرزندي  از بيرون داريد و بچه دار نميشويد  آن كودك بشما وفا نخواهد كرد .
--------------------------------

چون بنده حقير شما را نميشناسم و از شرايط روحيتون آگاه نيستم

يكي از اين تعابير ممكنه تعبير خوابتون باشه ...

آفلاین موسی (TAEB)

• کاربر فعال
  • ارسال: 217
  • صلوات اهدایی به کاربر: 172
« پاسخ #19 : ژوئیه 15, 2008, 01:33:09 »
بسم رب المهدی عج

طوطي در خواب هاي ما شخصي است وراج، پر حرف، مکرر گو و در عين حال بديع و ظريف وسرگرم کننده چنين شخصي اگر داراي حسن

نيت باشد مي تواند انسان را خوش دل و شاد نگه دارد و اگرطينتي ناپاک داشته باشد فتنه انگيز و مزاحم وخطر آفرين مي شود. معبران

کهن نوشته اندطوطي غلام وفرزند غلام است و چنانچه ببينيد که طوطي ازدست شما گريخت فرزند غلام شما مي گريزد يا فرزند خودتان

به سفر مي رود. اگر در خواب ببينيد که طوطي خوش رنگ و سخن گوئي در قفس داريد يا مصاحبي سرگرم کننده مي يابيد يا خوتان در

شرايطي قرار مي گيريد که جرات ابراز عقيده پيدا نمي کنيد و مجبور مي شويد آن چه رئيس شما يا آمر و فرمانده شما مي گويد تاييد و

تکرار کنيد. اگر چه خلاف ميل شما و مخالف عقل سليم باشد.اگر در خواب ببينيد که کسي طوطي براي شما هديه آورد مهماني براي

شما مي رسد که با توصيفي که در آغاز کردم هم مي تواند عزيز و گرامي باشد و هم مزاحم و رنج افزا. اگر خودتان به کسي طوطي

بدهيد دو حال دارد. اگر آن طوطي را دوست داشته باشيد به گيرنده طوطي آزار مي رسانيد و او را ملول مي کنيد و مي رنجانيد ولي اگر

آن طوطي را دوست نداشته باشيد به او محبت مي کنيد و خدمتي در حق او انجام مي دهيد.گرفتن طوطي به عنوان هديه نشان دريافت

سوغاتي راه دور است. چنانچه ببينيد کسي يک طوطي به شما هديه داد سوغاتي دريافت مي کنيد که از ديار دور فرستاده شده و براي

شما هم تعجب و حيرت مي آوردو هم شادي. روي هم رفته ديدن طوطي در خواب بد نيست و هر چه خوش نقش و نگار تر باشد بهتر است

RSS - آر اس اس