It appears you have not registered with our community. To register please click here ...

قالب هاي شبكه لقمان | قالب معمولي (كاربران خطوط كم سرعت Dial- up ) | قالب آبي (اختصاصي شبكه لقمان) | قالب سبز (اختصاصي شبكه لقمان) |

| سایت های مراجع تقلید | سايتهای اطلاع رسانی اسلامی | نهادها و مراکز اسلامی | دانشگاه ها و موسسات آموزشی اسلامی | شبکه های اسلامی |

| تعبير خواب (آنلاين ) لقمان | مبدل تاريخ لقمان | اوقات شرعي | فال حافظ | فرهنگ لغت | لينک به شبکه لقمان | RSS |

| نرم افزار پاسخ به شبهات وهابيت | گزارش وبلاگ ها و سايت هاي مستهجن و ضد ديني | پاسخ به مشكلات | عدم وابستگي |

شبكه لقمان -تزكيه نفس

نویسنده موضوع: تعبیر خواب :  (دفعات بازدید: 98142 بار)

Mehrdad633 و 76 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین شاهد

• قائم مقام مدیر کل
  • کاربر فعال
  • ارسال: 604
  • صلوات اهدایی به کاربر: 1033
پاسخ : تعبیر خواب
« پاسخ #20 : ژوئیه 15, 2008, 07:39:58 »
خواب را دقيق و با ساعتي كه ديده شده . سن كسي كه خواب را ديده  و جنسين فرد خواب ديده بنويسيد تا انشالله تعبير آنرا برايتان در بياوريم  باميد حق  كه انشالله كمه درست باشد . روزي از هفته كه ديده ايد و ماه نيز يادتون نره ؟
برای شرکت در طرح اینجا کلیک کنید -------( طرح دعای سمات و 40000 صلوات )----------- تیر 89

http://groups.google.com/group/14stars

http://loghman.info/forum/index.php/topic,8972.0.html

آفلاین شاهد

• قائم مقام مدیر کل
  • کاربر فعال
« پاسخ #21 : ژوئیه 15, 2008, 10:43:14 »
سدرسار  بزرگوار بخاطر بعضي مسائل و دقيق نبودن روز و ماه و گذشت زمان زياد از روي هنگام خواب ديدن  براي تعيين دقيق  توضيحات اين خواب  از شما تقاضا دارم  صبر پيشه كنيد تا در صورت حل مساله جواب آن بصورت پيغام خصوصي برايتان ارسال خواهد شد باميد حق  انشالله .

عيزان ديگر اگر جوابيه صحيح براي اين خواب دارند در صورت اطلاع كامل نه جزئي فقط  تعبير ديدن خورشيد و ماه جوابي سطحي براي آن ننويسند و موجبات پريشاني فرد خواب ديده را فراهم نكنند بسيار ممنون و قدر دانم از عزيزاني كه مسائل اينچنيني رادر تعبيرخواب افراد رعايت ميكنند .
برای شرکت در طرح اینجا کلیک کنید -------( طرح دعای سمات و 40000 صلوات )----------- تیر 89

آفلاین شاهد

• قائم مقام مدیر کل
  • کاربر فعال
« پاسخ #22 : ژوئیه 16, 2008, 12:06:36 »
سدرسار عزيز  تعبير خواب شما برايتان ارسال شد
بصورت پيغام خصوصي .

آفلاین Pari

• کاربر نیمه فعال
  • ارسال: 96
  • صلوات اهدایی به کاربر: 15
« پاسخ #23 : ژوئیه 16, 2008, 02:08:41 »
جناب مدیر کتب علوم غریبه میشه بفرمایید تعبیر خواب من چیه؟البته من نه روز و نه ماه و نه مشخصات دیگش رو به یاد ندارم.فقط می دونم که اون خواب هارو وقتی دیدم که یه مدت بعد از هر نماز 3 بار این آیه رو می خوندم.

در هر صورت اگر تعبیری هم نداره ممنون میشم بهم بگید.

آفلاین شاهد

• قائم مقام مدیر کل
  • کاربر فعال
« پاسخ #24 : ژوئیه 16, 2008, 02:20:34 »
خواهر گرامي نه خواب را گفتيد و نه ايه را ؟

يه شايد ميخواهيد پيغام خصوصي بفرستيد

فقط عزيزان چيزي رو كه فكر ميكنن مهمه از قلم نياندازند مخصوصا سن خواب ديده و جنسيت و  متاهل و مجرد بودن و زمان ديدن خواب و روزش در صورت امكان  ممنون ميشم .

------------------------------------------------------------

با   تشكر از  جناب علوي عزيز كه  جسارت بنده را بر  دخالت اينجانب در اينبخش  بپذيرند

چون  هدف فقط كمك بعزيزان بودهو قصد جسارت در حضورشان را ندارم

و چنين پنداشتم كه دست تنهايند و  بسيار سخت هست هم بسايت و مسائل فني  رسيد و هم پاسخگوي عزيزان بسياري در بخشهاي گوناگون بود 

باز هم جسارت بنده را بخاطر اين گستاخي ببخشيد .

پيشاپيش عذرخواهي اين حقير را ببخشيد

آفلاین Pari

• کاربر نیمه فعال
« پاسخ #25 : ژوئیه 16, 2008, 02:30:44 »
معذرت می خوام.آخه تو صفحه قبلی نوشته بودم.بازم شرمنده.در ضمن من 22 سالمه و مجرد هستم.ببخشید زمان خواب هم یادم نیست.

خواب دیدم که در جایی هستم و تعداد زیادی گربه به من و دوستم (یا خواهرم ) حمله می کنند و من فورا شروع به خواندن آیه " من یتوکل علی الله فهو حسبه" می کنم و گربه ها هم فرار می کنند.

البته در یه خواب دیگه هم با یه مردی دعوام میشه و شروع به خواندن همین آیه می کنم.و این دعوا به صلح ختم میشه.

توی یه خواب دیگه هم یه سری موجود شیطانی قصد حمله به من رو داشتند البته این موجودات رو ندیدم ولی احساسشون کردم من این آیه رو خوندم و اونها ازم دور شدند.

آفلاین شاهد

• قائم مقام مدیر کل
  • کاربر فعال
« پاسخ #26 : ژوئیه 16, 2008, 02:42:53 »
جوابتان را برايتان بصورت پيغام خصوصي فرستادم بزرگوار.

آفلاین Pari

• کاربر نیمه فعال
« پاسخ #27 : ژوئیه 16, 2008, 02:59:15 »
ممنون از لطفتون.

آفلاین DARYA

• کاربر فعال
  • ارسال: 139
  • صلوات اهدایی به کاربر: 110
« پاسخ #28 : ژوئیه 19, 2008, 09:12:01 »
بنام خدا
مثل اينكه برادر عزيز آقاي علوي سرشون خيلي شلوغه
مدير محترم كتب علوم غريبه مي شه از شما خواهش كنم شما لطف بفرمائينو و خواب همكارمو تعبير بفرمائين ممنون ميشم ازتون
ايشون مذكر - متاهل - و  36 ساله هستن و خوابو سه شنبه گذشته قبل از اذان صبح ديدن كه من اين خواب به نقل اززبان  خودشون مي نويسم
( دیدم بغل کعبه نشستم و دستمو روی سنگهای کعبه گذاشتم و دارم با خودم میگم من اولین بارکه اومدم کعبه در این حال یه نفر بهم گفت بیا بریم داخل کعبه اما مثل اینکه قیافه این شخصو نمیدیدم بلکه صداشو میشنیدم بعد درکعبه باز شد یه جای سفید سفید دیدم یکی بهم گفت داخل کعبه نمی شه نماز خوند ولی یکی دیگه با دستش یه جای رو نشون داد وگفت حضرت علی اونجا نماز خونده من هم رفتم اونجا نماز بخونم اما نماز خوندمو ندیدیم بعد از داخل کعبه بیرون اومدم ودیدم دارم دور کعبه طواف میکنم اما دیدم که اندازه کعبه خیلی کوچیک شده و حتی از قد من هم کوچکتر شده و درهمین حال ازخواب بیدار شدم )
ممنون ميشم لطف بفرمائيد و خواب تعبير كنين
موفق و سربلند باشيد

اول و آخرفقط خداودریای بیکران رحمت او

آنلاین مدیر شبکه

• مدیر کل
  • کاربر فعال
  • ارسال: 3723
  • صلوات اهدایی به کاربر: 4345
  • جعفر ، کیمیا ، محبت ما اهل بیت است ، اگر به دنبال
    • مرجع علوم غريبه لقمان (لاهوتيان)
« پاسخ #29 : ژوئیه 19, 2008, 01:23:33 »
786
سلام
صبور باشید . به دلیل کسالت نمی توانم حضور مداوم داشته باشم . فکر کنم در نامه ای مطرح کردم

اللهم عجل لوليك الفرج
 ارزش انسان به حرفايي است که براي نگفتن دارد
من گنگ خوابديده ومردم تمام کر*****من عاجزم زگفتن وخلق ازشنيدن
 به خدا وا مي گذارم هرآنچه را دشمنانم بر من روا مي دارند و ايمان دارم خداي من پيروز هميشگي است . والله خيرو ماكرين

شيخ جعفر مجتهدي عالم را با عشق به اهل بيت به آتش كشيد ولي ما هنوز نتوانستيم نفتی برای چراغ خود فراهم کنیم .  ( "آبان" )
تجربه هدیه اي  است گرانبها که به رایگان به تو می دهم و بدان که خود با از دست دادن داشته هایم آن را برای تو به ارمغان آورده ام . پس قدر آن را بدان و آن را هدر مده ("آبان")

هشدار :                      هشدار :                        هشدار :                        هشدار :                               هشدار : 
کلیه اذکار و ختومات در شبکه لقمان فقط جهت آشنایی بوده و
اجرای آن نیاز به اذن استاد عامل دارد
 (استادی که عامل آن ذکر باشد و از شرایط روحی شما با خبر باشد) 
هر ذکری اگر با عدد و زیاد مداومت شود ، سنگینی برای خواننده می آورد و
چون شخص عامل آن ذکر نیست ، نمی تواند سنگینی را از خود دور نماید.
جهت استفاده از هر ذکر و ختمی مشورت کنید

آفلاین فاطمه‎‏(مولانا)

• کاربر فعال
  • ارسال: 275
  • صلوات اهدایی به کاربر: 64
  • کاربر در لیست مشاهده مدیر قرار داردتحت نظر
« پاسخ #30 : ژوئیه 19, 2008, 02:30:21 »
با سلام و خسته نباشید و آرزوی سلامتی برای شما .فردی که آدم بسیار خوبی است و البته پدر شهید هم است برای من خواب دیده که عازم کربلا هستم و به من پیشنهاد می کنند به خیمه گاه برو و آن جا هرچه از خدا بخواهی به تو خواهد داد.با توجه به این که من بسیار حاجت مندم و مدتی است هر کاری برای برآمدن حاجاتم انجام می دهم ولی جواب نمی گیرم .در ضمن این خواب بعد از نماز صبح دیده شده است.در ضمن من 20 سالمه و مجرد هم هستم.
« آخرين ويرايش: ژوئیه 19, 2008, 02:42:06 توسط ?????? »
این کاربر به دلیل ایجاد تشنج در انجمن و توهین به مدیران به مدت 1 هفته  از انجمن اخراج شده است.

آنلاین مدیر شبکه

• مدیر کل
  • کاربر فعال
پاسخ : پاسخ : تعبیر خواب
« پاسخ #31 : ژوئیه 19, 2008, 03:00:15 »
با سلام و خسته نباشید و آرزوی سلامتی برای شما .فردی که آدم بسیار خوبی است و البته پدر شهید هم است برای من خواب دیده که عازم کربلا هستم و به من پیشنهاد می کنند به خیمه گاه برو و آن جا هرچه از خدا بخواهی به تو خواهد داد.با توجه به این که من بسیار حاجت مندم و مدتی است هر کاری برای برآمدن حاجاتم انجام می دهم ولی جواب نمی گیرم .در ضمن این خواب بعد از نماز صبح دیده شده است.در ضمن من 20 سالمه و مجرد هم هستم.
786
عزیز جان حاجات شما بر آورده می شود . خود شما امشب در خواب رویت می کنید

اللهم عجل لوليك الفرج
 به خدا وا مي گذارم هرآنچه را دشمنانم بر من روا مي دارند و ايمان دارم خداي من پيروز هميشگي است . والله خيرو ماكرين

شيخ جعفر مجتهدي عالم را با عشق به اهل بيت به آتش كشيد ولي ما هنوز نتوانستيم نفتی برای چراغ خود فراهم کنیم .  ( "آبان" )
تجربه هدیه اي  است گرانبها که به رایگان به تو می دهم و بدان که خود با از دست دادن داشته هایم آن را برای تو به ارمغان آورده ام . پس قدر آن را بدان و آن را هدر مده ("آبان")

هشدار :                      هشدار :                        هشدار :                        هشدار :                               هشدار : 

آنلاین مدیر شبکه

• مدیر کل
  • کاربر فعال
« پاسخ #32 : ژوئیه 19, 2008, 03:02:26 »
بنام خدا
مثل اينكه برادر عزيز آقاي علوي سرشون خيلي شلوغه
مدير محترم كتب علوم غريبه مي شه از شما خواهش كنم شما لطف بفرمائينو و خواب همكارمو تعبير بفرمائين ممنون ميشم ازتون
ايشون مذكر - متاهل - و  36 ساله هستن و خوابو سه شنبه گذشته قبل از اذان صبح ديدن كه من اين خواب به نقل اززبان  خودشون مي نويسم
( دیدم بغل کعبه نشستم و دستمو روی سنگهای کعبه گذاشتم و دارم با خودم میگم من اولین بارکه اومدم کعبه در این حال یه نفر بهم گفت بیا بریم داخل کعبه اما مثل اینکه قیافه این شخصو نمیدیدم بلکه صداشو میشنیدم بعد درکعبه باز شد یه جای سفید سفید دیدم یکی بهم گفت داخل کعبه نمی شه نماز خوند ولی یکی دیگه با دستش یه جای رو نشون داد وگفت حضرت علی اونجا نماز خونده من هم رفتم اونجا نماز بخونم اما نماز خوندمو ندیدیم بعد از داخل کعبه بیرون اومدم ودیدم دارم دور کعبه طواف میکنم اما دیدم که اندازه کعبه خیلی کوچیک شده و حتی از قد من هم کوچکتر شده و درهمین حال ازخواب بیدار شدم )
ممنون ميشم لطف بفرمائيد و خواب تعبير كنين
موفق و سربلند باشيد
786
دوست عزیز به همکارتان عرض کنید که :
این خواب دلیل بر گشایش در امور کاری و انتقالی و ترفیع شغلی می باشد . کمی امور معنوی را سبک می شمارید . جدی تر باید امور معنوی را دنبال کرد . زیارت آل یاسین بخوانید تا به آخرین حاجت خود در شعبان برسید

اللهم عجل لوليك الفرج

آفلاین DARYA

• کاربر فعال
  • ارسال: 139
  • صلوات اهدایی به کاربر: 110
« پاسخ #33 : ژوئیه 19, 2008, 04:19:07 »
بنام خدا
برادر بزرگوارآقاي علوي ازتون خيلي ممنونم
راستي ببخشيد اگه دير منظورتونو متوجه ميشم منظورتون اينه كه همكارم زيارت آل ياسينو بخونن تا مشكلشون حل بشه
آخه ايشون تازگيها يه مشكلي پيدا كردن 
آره درست متوجه شدم ؟
بازهم به خاطر همه چي ممنونم
موفق باشيد
اول و آخرفقط خداودریای بیکران رحمت او

آنلاین مدیر شبکه

• مدیر کل
  • کاربر فعال
« پاسخ #34 : ژوئیه 19, 2008, 04:20:12 »
بنام خدا
برادر بزرگوارآقاي علوي ازتون خيلي ممنونم
راستي ببخشيد اگه دير منظورتونو متوجه ميشم منظورتون اينه كه همكارم زيارت آل ياسينو بخونن تا مشكلشون حل بشه
آخه ايشون تازگيها يه مشكلي پيدا كردن 
آره درست متوجه شدم ؟
بازهم به خاطر همه چي ممنونم
موفق باشيد

786
بله آل یاسین بخوانند

اللهم عجل لوليك الفرج

آفلاین فاطمه‎‏(مولانا)

• کاربر فعال
  • ارسال: 275
  • صلوات اهدایی به کاربر: 64
  • کاربر در لیست مشاهده مدیر قرار داردتحت نظر
« پاسخ #35 : ژوئیه 19, 2008, 04:41:39 »
این خواب یک ماه پیش دیده شده است اما هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است نه خوابی ونه ...آیا من نباید بر طبق این خواب کار خاصی برای بر آورده شدن حاجاتم انجام دهم؟از شما بسیار متشکم.
این کاربر به دلیل ایجاد تشنج در انجمن و توهین به مدیران به مدت 1 هفته  از انجمن اخراج شده است.

آفلاین سید علی

• کاربر فعال
  • ارسال: 127
  • صلوات اهدایی به کاربر: 60
« پاسخ #36 : ژوئیه 19, 2008, 04:55:02 »
سلام.
22 ساله ام و مجرد و مذکر.
نزدیکای صبح تو خونمون خواب دیدم:
تو مکانیم که هم مسجد النبی و هم مکه قابل رویت بودند ولی حس میکردم که مکه است.
یه جاییو با حصار چوبی درست شده بود که چند نفر با شلاق داشتند حضرت محمد(ص) را میزدند و این طرف او طرف مینداختند و کسی جرات مداخله نداشت.من برای تبرک دستی به سر آن حضرت(ص) کشیدم و دور شدم. متوجه شدم یه تار موی آن حضرت به دستم چسبیده. نصف تار مو را تو دهنم گذاشتم و احساس کردم قدو هیکلم به طور غیر طبیعی در حال رشد کردن شد.
ممنون میشم تعبیرشو بگید.

آفلاین maryam18

• كاربر عضو
  • ارسال: 46
  • صلوات اهدایی به کاربر: 19
« پاسخ #37 : ژوئیه 19, 2008, 09:48:53 »
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
خوردن گوشت ادم در خواب چه معني مي ده؟

آفلاین شاهد

• قائم مقام مدیر کل
  • کاربر فعال
« پاسخ #38 : ژوئیه 19, 2008, 11:16:35 »
بسم الله الرحمن الرحيم

تعبير خواب شما برايتان پيغام خصوصي داده شد

آفلاین شاهد

• قائم مقام مدیر کل
  • کاربر فعال
« پاسخ #39 : ژوئیه 19, 2008, 11:19:52 »
بسم الله الرحمن الرحيم

تعبير خواب شما برايتان پيغام خصوصي داده شد
اميد به بهبود علوي عزيز.
دوستان اگر در خواب ببينيم  نشان از چيست.زمان خواب هنگام نماز صبح و همان سن 17 يا 18 سالگي .جنسيت مونث.روز احتمالا چهارشنبه باز هم از ماه هاي بهار.ودقيق تر به خاطر ندارم.ممنون.
و ديگر اين كه از سنين كودكي دائم در هنگام بيماري خوابي به اين ترتيب مي ديدم : در مسيرم به حركت هستم .دوستي از سمت چپ بالاي سرم خطاب به بنده مي گويد نرو و اصرار موكد دارد كه نرو و همچنان كه اين موضوع وجود دارد سنگهايي به سمت بنده پرتاب مي شود وبنده دل به دوست سپرده و آرام مي گيرم.

اول بگوييد آيا شما جزو سادات هستيد ؟ و قسمت اول خواب درست مفهوم نشد  (سر به روي زانوي رحمت خدا بر ايشان امام خميني گذاشته ايم ) درست بنويسيد .

RSS - آر اس اس
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net