با احترام به دوستان و نکات گفته شده
و البته مولانا فرد ارزشمندی است و در اینکه کتاب مثنوی در ادبیات جهان نظیر ندارد نیز شکی نیست!
اما بحث گرفتار بودن مولانا در برزخ را من نیز از منابع موثقی(یعنی برای من موثق اند) شنیده ام ...
2- مولوي نه تنها در مورد خلفا اهل تسنن شعر گفته بلكه پا را نيز فراتر گذارده و عقايد يهود را در اشعارش منعكس كرده . ما مسلمانان عقيده داريم كه خداوند منان حضرت ابراهيم ( ع ) را به توسط قرباني حضرت اسماعيل ( ع ) مورد ازمايش قرار داده ولي مولوي در يكي از شعر هايش اشاره به قرباني نمودن حضرت اسحاق ( ع ) مي نمايد كه در تورات نيز حضرت اسحاق ( ع ) را قرباني معرفي نموده
يعني مولوي حتي خلاف عقايد اسلام نيز شعر سروده است
مطرح کردن روایتی از یهود که معنایش خلاف! ِ دیدگاه اسلام نیست آقا مجید! معنی اش می تواند این باشد که مولانا به منابع دیگر نیز گوشه چشمی داشته است.
بزرگان ما الان هم دارند از منابع یهود و حتا بودایی نقل حکمت می کنند!
و در مقاله اي نيز خواندم كه آرامگاه مولوي را يهوديان طراحي نموده اند و مباني طراحي ستاره ي داود مي باشد .
آیا ساختن قبر مولانا توسط یهودیان می تواند ملاک ِ بدی وی باشد؟!
----------------
با اینکه با توجه به حرف های منابع موثقی که به اطمینان گفته هایشان رسیده ام مولانا در برزخ گرفتار است به دلیل نداشتن حب اهل بیت(ع)
ولی این شعر شیخ بهایی چگونه می تواند توجیه شود؟:
من نمی گویم که آن عالیجناب
هست پیغمبر ولی دارد کتاب
مثنوی معنوی مولوی
هست قرآنی به لفظ پهلوی!یا شعری شبیه به همین!
یا بحثی دیگر مطرح می کنند که بی حب اهل بیت نمی توان در این سطح از نفوذ به قلب مردم رسید که درباره مولانا و این همه حضور و نفوذ در میان مردم جهانش باید سری باشد...
خداوند روشنی ِ راه را از ما دریغ نکناد!