قالب هاي شبكه لقمان | قالب معمولي (كاربران خطوط كم سرعت Dial- up ) | قالب آبي (اختصاصي شبكه لقمان) | قالب سبز (اختصاصي شبكه لقمان) |

| سایت های مراجع تقلید | سايتهای اطلاع رسانی اسلامی | نهادها و مراکز اسلامی | دانشگاه ها و موسسات آموزشی اسلامی | شبکه های اسلامی |

| تعبير خواب (آنلاين ) لقمان | مبدل تاريخ لقمان | اوقات شرعي | فال حافظ | فرهنگ لغت | لينک به شبکه لقمان | RSS |

| نرم افزار پاسخ به شبهات وهابيت | گزارش وبلاگ ها و سايت هاي مستهجن و ضد ديني | پاسخ به مشكلات | عدم وابستگي |

شبكه لقمان -تزكيه نفس

نویسنده موضوع: پیشنهاد ثبتتاریخ در تایپیست ها  (دفعات بازدید: 39 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین alim_16

• عضو جدید
  • ارسال: 10
  • صلوات اهدایی به کاربر: 0
پیشنهاد ثبتتاریخ در تایپیست ها
« : ژوئن 17, 2010, 07:21:11 »
سلسلام حلول ماه مبارک رجب بر شما مبارک باد التماس دعا وارزوی توفیقات شایسته در این ماه پر برکت برای همه عزیزان
 این بنده خداوند مهربان پیشنهاد دارم که پیشنهاد دارم که تاریخ  پیام ها و تایپیست ها را هم در انتهای ان قید کنند تا وقتی کسی مرااجعه می کند بداند که مربوط به چه زمانی است مثال عرض میکنم بنده در قسمت استاد ادرسهایی را دیدم و وقتی به ان ادرسها مراجعه کردمم
ممرررکککممممممممممممممممممممممراجعه کردم  یاد داستان اصحاب کهف افتادم  زیرا متوجه شدم که خیلی وقت هست که اصلان دیگر تشکیل نمی شود                       متشکرم      با دعای خیر برای همه شما عزیزان و التماس دعا د ر این ماه پر فیض :53:

RSS - آر اس اس