قالب هاي شبكه لقمان | قالب معمولي (كاربران خطوط كم سرعت Dial- up ) | قالب آبي (اختصاصي شبكه لقمان) | قالب سبز (اختصاصي شبكه لقمان) |

| سایت های مراجع تقلید | سايتهای اطلاع رسانی اسلامی | نهادها و مراکز اسلامی | دانشگاه ها و موسسات آموزشی اسلامی | شبکه های اسلامی |

| تعبير خواب (آنلاين ) لقمان | مبدل تاريخ لقمان | اوقات شرعي | فال حافظ | فرهنگ لغت | لينک به شبکه لقمان | RSS |

| نرم افزار پاسخ به شبهات وهابيت | گزارش وبلاگ ها و سايت هاي مستهجن و ضد ديني | پاسخ به مشكلات | عدم وابستگي |

شبكه لقمان -تزكيه نفس

نویسنده موضوع: یک نقد از لقمان  (دفعات بازدید: 271 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین allahsobhaan

• کاربر فعال
  • ارسال: 141
  • صلوات اهدایی به کاربر: 11
یک نقد از لقمان
« : ژوئن 10, 2009, 09:47:54 »
به نام خداوند رئوف و بسیار مهربان

سلام

جناب آقای مدیر کل لقمان ....

از آنجهت که این بخش  لقمان می‏توان انتقاد کرد و محدودیت 5 خطی ندارد این موضوع را ایجاد کردم ..

بدین دلیل که بنده از شما شاکی هستم

شاید به دلیل مدیر بودن است که خطاب به همه کاربران خط و نشان میکشید و نفرین می‏کنید و قلع و قمع می‏فرمائید.

از شما انتظار نداشتم

در ابتدا که به لقمان آمدم از سه نفر همه تعریف میکردند و استادشان خطاب میکردند جناب شاهد... مدیر تزکیه نفس و شما "آقای علوی"

اما ار آنجاکه که بنده سعادت داشتم و با چند تن از اساتید از جمله استاد فاطمی‏نیا برخورد داشتم آنها را انسانهایی بسیار مهربان در کلام شناختم

چنانکه تحت تاثیر قرار می‏گرفتم و خود نیز حداقل تا چند ساعت آرام و مهربان و منعطف با مخالفینم بودم.

بله شما اختیارات بسیاری در لقمان دارید اما قرار نیست با بی‏احترامی با بندگان خدا صحبت بفرمایید

نصیحتی که شما فرمودید نصیحت نبود برادرم! بلکه تهدید بود

و این اولین بار نبود که بنده شاهد چنین خطابهای زننده‏ای از شما بودم

بله بنده هم با تهمت زدن و اصل تمسخر دیگران چه سیاسی و غیر سیاسی بسیار مخالف اما هرگز چنین تند و تیز دیگران را نصیحت نمی‏کنم

حداقل به زعم بنده  چنین برخوردی از سر احترام نیست ....

جناب آقای علوی روشن ضمیر! این احترام است که احترام می‏آورد نه بی‏احترامی...

و نکته دیگر اینکه سخنان بزرگانی چون مرحوم دولابی و شیخ جعفر مجتهدی و امثالهم فقط برای کاربران نیمه فعال و فعال درج نمی‏گردد...

امیدوارم شما در پل صراط شفاعت بنده حقیر با شخصیتی لجن مال شده را بفرمایید ولو اینکه نقدتان کردم.

در ضمن شما می‏توانید این نگارشهای منتقدانه را ویرایش یا حذف بفرمایید یا اینکه بنده هم اخراجی بشوم هرچند سیاسی نیستم...

درهرحال به دلیل مطالب عرفانی و هدف متعالی جمیع  کاربران لقمان در این سایت عضو شدم...

و برای همه هموطنانم از جمله کاربران این جمع خوب احترام قائلم.

خدای متعال شما را و همه عزیزان راحفظ بفرمایند.

با احترام بسیار

یا علی
برای شرکت در طرح اینجا کلیک کنید -------( طرح دعای سمات و 40000 صلوات )----------- اردیبهشت 89

http://loghman.info/forum/index.php/topic,8478.msg24963.html#msg24963

آنلاین مدیر شبکه (ابوذر علوی)

• مدیر کل
  • ارسال: 3686
  • صلوات اهدایی به کاربر: 4261
  • جعفر ، کیمیا ، محبت ما اهل بیت است ، اگر به دنبال
    • مرجع علوم غريبه لقمان (لاهوتيان)
پاسخ : یک نقد از لقمان
« پاسخ #1 : ژوئن 10, 2009, 09:54:08 »
نفرین حقیر به افرادی بود که عرض کردم حال اگر کسی جزء این افراد باشد لیاقتش بیشتر نیست
حقیر به این دلیل گفتم 5 خط تا  الباقی کاربران بتوانند بحث را به سهولت دنبال کنند .
بله شما اختیارات بسیاری در لقمان دارید اما قرار نیست با بی‏احترامی با بندگان خدا صحبت بفرمایید  ( پاسخ شما را دادم )
ببخشید تهدید به چه چیزی ؟  حقیر حرف دلم را گفتم و نه حرف دل شما را /
در ضمن مگر حقیر با شما داشتم که چنین موضع گرفتید ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حقیر کسی را به دلیل انتقادش در لقمان و هیچ جای دیگر اخراج نمی کنم

حقیر حرفم را ذک و راست گفتم و شما هم تایید کردید در اینجا
بله بنده هم با تهمت زدن و اصل تمسخر دیگران چه سیاسی و غیر سیاسی بسیار مخالف اما هرگز چنین تند و تیز دیگران را نصیحت  نمی‏کنم

عزیز جان باید فاش بگوییم تا ساده لوح خام و سست این شیاطین نشوند .

این عقیده حقیر است حال اگر اشتباه است دعا کنید خدا هدایتمان کند

اللهم عجل لوليك الفرج
 ارزش انسان به حرفايي است که براي نگفتن دارد
من گنگ خوابديده ومردم تمام کر*****من عاجزم زگفتن وخلق ازشنيدن
 به خدا وا مي گذارم هرآنچه را دشمنانم بر من روا مي دارند و ايمان دارم خداي من پيروز هميشگي است . والله خيرو ماكرين

شيخ جعفر مجتهدي عالم را با عشق به اهل بيت به آتش كشيد ولي ما هنوز نتوانستيم نفتی برای چراغ خود فراهم کنیم .  ( ابوذر علوي "آبان" )
تجربه هدیه اي  است گرانبها که به رایگان به تو می دهم و بدان که خود با از دست دادن داشته هایم آن را برای تو به ارمغان آورده ام . پس قدر آن را بدان و آن را هدر مده ("آبان")
از خدا خواستیم ----------------------شد !!!! 

آفلاین allahsobhaan

• کاربر فعال
  • ارسال: 141
  • صلوات اهدایی به کاربر: 11
« پاسخ #2 : ژوئن 10, 2009, 10:33:41 »
به نام خداند رئوف و بسیار مهربان

بنده هم عرض کردم که احترام چیز خوبی است

عمومن برخوردهای شما با عصبانیت است

این اولین بار نبوده برادر !

بنده اگر منظورم به نصیحت هوشمندانه شما بود همانجا عنوان می‏کردم

شما هر قضاوتی دوست دارید در ارتباط با عرائض بنده داشته باشید

مهم نیست

این خداوند تبارک و تعالی هست  که آگاه‏ترین است 

یا علی
برای شرکت در طرح اینجا کلیک کنید -------( طرح دعای سمات و 40000 صلوات )----------- اردیبهشت 89

http://loghman.info/forum/index.php/topic,8478.msg24963.html#msg24963

آنلاین مدیر شبکه (ابوذر علوی)

• مدیر کل
  • ارسال: 3686
  • صلوات اهدایی به کاربر: 4261
  • جعفر ، کیمیا ، محبت ما اهل بیت است ، اگر به دنبال
    • مرجع علوم غريبه لقمان (لاهوتيان)
« پاسخ #3 : ژوئن 10, 2009, 10:59:07 »
دوست عزیز انشاء الله حقیر رو سیاه و درویش   هدایت شوم .

اللهم عجل لوليك الفرج
 ارزش انسان به حرفايي است که براي نگفتن دارد
من گنگ خوابديده ومردم تمام کر*****من عاجزم زگفتن وخلق ازشنيدن
 به خدا وا مي گذارم هرآنچه را دشمنانم بر من روا مي دارند و ايمان دارم خداي من پيروز هميشگي است . والله خيرو ماكرين

شيخ جعفر مجتهدي عالم را با عشق به اهل بيت به آتش كشيد ولي ما هنوز نتوانستيم نفتی برای چراغ خود فراهم کنیم .  ( ابوذر علوي "آبان" )
تجربه هدیه اي  است گرانبها که به رایگان به تو می دهم و بدان که خود با از دست دادن داشته هایم آن را برای تو به ارمغان آورده ام . پس قدر آن را بدان و آن را هدر مده ("آبان")
از خدا خواستیم ----------------------شد !!!! 

RSS - آر اس اس