به نام خداوند رئوف و بسیار مهربان
سلام
جناب آقای مدیر کل لقمان ....
از آنجهت که این بخش لقمان میتوان انتقاد کرد و محدودیت 5 خطی ندارد این موضوع را ایجاد کردم ..
بدین دلیل که بنده از شما شاکی هستم
شاید به دلیل مدیر بودن است که خطاب به همه کاربران خط و نشان میکشید و نفرین میکنید و قلع و قمع میفرمائید.
از شما انتظار نداشتم
در ابتدا که به لقمان آمدم از سه نفر همه تعریف میکردند و استادشان خطاب میکردند جناب شاهد... مدیر تزکیه نفس و شما "آقای علوی"
اما ار آنجاکه که بنده سعادت داشتم و با چند تن از اساتید از جمله استاد فاطمینیا برخورد داشتم آنها را انسانهایی بسیار مهربان در کلام شناختم
چنانکه تحت تاثیر قرار میگرفتم و خود نیز حداقل تا چند ساعت آرام و مهربان و منعطف با مخالفینم بودم.
بله شما اختیارات بسیاری در لقمان دارید اما قرار نیست با بیاحترامی با بندگان خدا صحبت بفرمایید
نصیحتی که شما فرمودید نصیحت نبود برادرم! بلکه تهدید بود
و این اولین بار نبود که بنده شاهد چنین خطابهای زنندهای از شما بودم
بله بنده هم با تهمت زدن و اصل تمسخر دیگران چه سیاسی و غیر سیاسی بسیار مخالف اما هرگز چنین تند و تیز دیگران را نصیحت نمیکنم
حداقل به زعم بنده چنین برخوردی از سر احترام نیست ....
جناب آقای علوی روشن ضمیر! این احترام است که احترام میآورد نه بیاحترامی...
و نکته دیگر اینکه سخنان بزرگانی چون مرحوم دولابی و شیخ جعفر مجتهدی و امثالهم فقط برای کاربران نیمه فعال و فعال درج نمیگردد...
امیدوارم شما در پل صراط شفاعت بنده حقیر با شخصیتی لجن مال شده را بفرمایید ولو اینکه نقدتان کردم.
در ضمن شما میتوانید این نگارشهای منتقدانه را ویرایش یا حذف بفرمایید یا اینکه بنده هم اخراجی بشوم هرچند سیاسی نیستم...
درهرحال به دلیل مطالب عرفانی و هدف متعالی جمیع کاربران لقمان در این سایت عضو شدم...
و برای همه هموطنانم از جمله کاربران این جمع خوب احترام قائلم.
خدای متعال شما را و همه عزیزان راحفظ بفرمایند.
با احترام بسیار
یا علی