It appears you have not registered with our community. To register please click here ...

قالب هاي شبكه لقمان | قالب معمولي (كاربران خطوط كم سرعت Dial- up ) | قالب آبي (اختصاصي شبكه لقمان) | قالب سبز (اختصاصي شبكه لقمان) |

| سایت های مراجع تقلید | سايتهای اطلاع رسانی اسلامی | نهادها و مراکز اسلامی | دانشگاه ها و موسسات آموزشی اسلامی | شبکه های اسلامی |

| تعبير خواب (آنلاين ) لقمان | مبدل تاريخ لقمان | اوقات شرعي | فال حافظ | فرهنگ لغت | لينک به شبکه لقمان | RSS |

| نرم افزار پاسخ به شبهات وهابيت | گزارش وبلاگ ها و سايت هاي مستهجن و ضد ديني | پاسخ به مشكلات | عدم وابستگي |

شبكه لقمان -تزكيه نفس

نویسنده موضوع: طلب حلالیت از کاربران لقمان به دلیل رفتار تند این چند روز حقیر  (دفعات بازدید: 420 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آنلاین مدیر شبکه

• مدیر کل
  • کاربر فعال
  • ارسال: 3723
  • صلوات اهدایی به کاربر: 4345
  • جعفر ، کیمیا ، محبت ما اهل بیت است ، اگر به دنبال
    • مرجع علوم غريبه لقمان (لاهوتيان)
طلب حلالیت از کاربران لقمان به دلیل رفتار تند این چند روز حقیر

786
سلام سروران گرامی
رفتار تند چند روز اخیر حقیر را دال بر بی عقلی بگذارید و دعا کنید خدا هدایتمان کند
اگر دل کسی را رنجانده ام در همین به پایش می افتم و طلب مغفرت و حلالیت می کنم

با تجدید احترام
ابوذر علوی
حقیر درویش رو سیاه

اللهم عجل لوليك الفرج
 ارزش انسان به حرفايي است که براي نگفتن دارد
من گنگ خوابديده ومردم تمام کر*****من عاجزم زگفتن وخلق ازشنيدن
 به خدا وا مي گذارم هرآنچه را دشمنانم بر من روا مي دارند و ايمان دارم خداي من پيروز هميشگي است . والله خيرو ماكرين

شيخ جعفر مجتهدي عالم را با عشق به اهل بيت به آتش كشيد ولي ما هنوز نتوانستيم نفتی برای چراغ خود فراهم کنیم .  ( "آبان" )
تجربه هدیه اي  است گرانبها که به رایگان به تو می دهم و بدان که خود با از دست دادن داشته هایم آن را برای تو به ارمغان آورده ام . پس قدر آن را بدان و آن را هدر مده ("آبان")

هشدار :                      هشدار :                        هشدار :                        هشدار :                               هشدار : 
کلیه اذکار و ختومات در شبکه لقمان فقط جهت آشنایی بوده و
اجرای آن نیاز به اذن استاد عامل دارد
 (استادی که عامل آن ذکر باشد و از شرایط روحی شما با خبر باشد) 
هر ذکری اگر با عدد و زیاد مداومت شود ، سنگینی برای خواننده می آورد و
چون شخص عامل آن ذکر نیست ، نمی تواند سنگینی را از خود دور نماید.
جهت استفاده از هر ذکر و ختمی مشورت کنید

آفلاین elmanir80

• کاربر فعال
  • ارسال: 178
  • صلوات اهدایی به کاربر: 18
آقاي علوي هيچ كس از شما بدي نديده ...شما ما رو ببخشيد كه با سوالهاي پي در پي باعث آزار شما ميشيم
شبهاي دراز بي عبادت چه كنم ، طبعم به گناه كرده عادت چه كنم ،گويند خدا گناه را مي بخشد ، او بخشد ولي من از خجالت چه كنم

آفلاین سادات

• ناظر شبكه
  • کاربر فعال
  • ارسال: 1088
  • صلوات اهدایی به کاربر: 291
با سلام. جناب علوی این روزها همه در حال طلب حلالیت از همدیگر هستیم. مشکل ما اینه که پشت صفحه کامپیو تر می نشینیم و هیچ کدام از روحیات و اخلاقیات و مهمتر از همه از مشکلات و گرفتاریهای شخصی یکدیگر آگاهی نداریم. خیلی از دوستان هم که تازه واردند هنوز با شما و نحوه پاسخ دادن شما آشنا نیستند و تصور می کنند که شما به تندی پاسخ ایشان را داده اید . به هر حال این سو تفاهم ها در دنیای مجازی وجود دارد. ان شا الله هیچ یک از دست هم دلگیر نباشیم. امیدوارم شما هم به خاطر زحماتی که به شما دادیم ما را حلال کنید و ببخشید. یا حق.
برای شرکت در طرح اینجا کلیک کنید -------( طرح دعای سمات و 40000 صلوات )----------- اردیبهشت 89

http://loghman.info/forum/index.php/topic,8478.msg24963.html#msg24963

آنلاین مدیر شبکه

• مدیر کل
  • کاربر فعال
  • ارسال: 3723
  • صلوات اهدایی به کاربر: 4345
  • جعفر ، کیمیا ، محبت ما اهل بیت است ، اگر به دنبال
    • مرجع علوم غريبه لقمان (لاهوتيان)
انشاء الله که حقیر را ببخشید و عفو کنید

اللهم عجل لوليك الفرج
 ارزش انسان به حرفايي است که براي نگفتن دارد
من گنگ خوابديده ومردم تمام کر*****من عاجزم زگفتن وخلق ازشنيدن
 به خدا وا مي گذارم هرآنچه را دشمنانم بر من روا مي دارند و ايمان دارم خداي من پيروز هميشگي است . والله خيرو ماكرين

شيخ جعفر مجتهدي عالم را با عشق به اهل بيت به آتش كشيد ولي ما هنوز نتوانستيم نفتی برای چراغ خود فراهم کنیم .  ( "آبان" )
تجربه هدیه اي  است گرانبها که به رایگان به تو می دهم و بدان که خود با از دست دادن داشته هایم آن را برای تو به ارمغان آورده ام . پس قدر آن را بدان و آن را هدر مده ("آبان")

هشدار :                      هشدار :                        هشدار :                        هشدار :                               هشدار : 
کلیه اذکار و ختومات در شبکه لقمان فقط جهت آشنایی بوده و
اجرای آن نیاز به اذن استاد عامل دارد
 (استادی که عامل آن ذکر باشد و از شرایط روحی شما با خبر باشد) 
هر ذکری اگر با عدد و زیاد مداومت شود ، سنگینی برای خواننده می آورد و
چون شخص عامل آن ذکر نیست ، نمی تواند سنگینی را از خود دور نماید.
جهت استفاده از هر ذکر و ختمی مشورت کنید

RSS - آر اس اس
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net