It appears you have not registered with our community. To register please click here ...

قالب هاي شبكه لقمان | قالب معمولي (كاربران خطوط كم سرعت Dial- up ) | قالب آبي (اختصاصي شبكه لقمان) | قالب سبز (اختصاصي شبكه لقمان) |

| سایت های مراجع تقلید | سايتهای اطلاع رسانی اسلامی | نهادها و مراکز اسلامی | دانشگاه ها و موسسات آموزشی اسلامی | شبکه های اسلامی |

| تعبير خواب (آنلاين ) لقمان | مبدل تاريخ لقمان | اوقات شرعي | فال حافظ | فرهنگ لغت | لينک به شبکه لقمان | RSS |

| نرم افزار پاسخ به شبهات وهابيت | گزارش وبلاگ ها و سايت هاي مستهجن و ضد ديني | پاسخ به مشكلات | عدم وابستگي |

شبكه لقمان -تزكيه نفس

نویسنده موضوع: **** ارسال هدیه به مناسبت ماه مبارک رمضان ****  (دفعات بازدید: 310 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین montazeran

• کاربر فعال
  • ارسال: 152
  • صلوات اهدایی به کاربر: 45
سلام دوستان

یکی از دوستان لقمانی زحمت کشیدند و نرم افزاری برای ایام ماه مبارک رمضان (شامل ادعیه روز های مبارک , قرائت قرآن و....) تهیه کرده که برای دوستانی که تمایل به داشتن این سی دی داشته باشند ارسال خواهد شد.
این سی دی بر خلاف سی دی که برای محرم برای تعدادی از دوستان ارسال شد صرفا صوتی نیست و بصورت نرم افزاری است البته ادعیه و سایر موارد آن بصورت صوتی است و می توان در دستگاه های پخش سی دی نیز از آن استفاده نمود.

دوستانی که تمایل به داشتن این سی دی دارند لطفا ثبت نام کنندو اسم وآدرس رو بصورت پیغام خصوصی بزارن

الهم عجل لولیک الفرج

التماس دعا برای سازنده این نرم افزار
« آخرين ويرايش: اوت 07, 2009, 05:38:04 توسط montazeran »
دل بر گل فردوس نبندم که دل من    یا جای بهشت است و یا جای ابالفضل
الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

آفلاین elmanir80

• کاربر فعال
  • ارسال: 178
  • صلوات اهدایی به کاربر: 18
جناب منتظران ممنونم ازتون امانتي به دست من رسيد واقعا اجرتون با خداوند....آدرس منو داريد  همون آدرس كه برام سي دي مقتل  آقا امام حسين رو فرستاديد اگر انكان داره براي من بفرستيد...با تشكر
شبهاي دراز بي عبادت چه كنم ، طبعم به گناه كرده عادت چه كنم ،گويند خدا گناه را مي بخشد ، او بخشد ولي من از خجالت چه كنم

آفلاین montazeran

• کاربر فعال
  • ارسال: 152
  • صلوات اهدایی به کاربر: 45
سلام

دوستان لطف کنید همه اونهایی که قبلا هم به من آدرس داده بودند در صورت تمایل به داشتن این سی دی مجددا آدرس هاشون رو برام بفرستند چون من آدرس ها رو نگه نمیدارم البته احتمالا تو آرشیو ایمیل هام بعضی ها شاید باشه ولی لطف کنید دوباره بفرستید تا هم اشتباهی صورت نگیره هم کار من ساده تر باشه ممنون میشم.
موفق و پیروز باشید
التماس دعا

شبهای بلند بی عبادت چه کنم                       طبعم به گناه کرده عادت چه کنم
گویند کریمیست گنه می بخشد                     گیرم که ببخشد از خجالت چه کنم

دل بر گل فردوس نبندم که دل من    یا جای بهشت است و یا جای ابالفضل
الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

آفلاین reza-74

• کاربر نیمه فعال
  • ارسال: 62
  • صلوات اهدایی به کاربر: 4
  • شبکه لقمان (لاهوتیان)
با سلام به تمام دوستاران اهل بیت
به مناسبت لیالی قدر و شهادت مولی امیرالمومنین علی (ع) هدیه به تمام دوستان
اسامی خداوند  ذیل در سایت ها  آمده ولی اشتباه داشت و منتقم را منتمم نوشته بود من با نرم افزار درست کرده ام  و به شما و دوستاران  اهل بیت هدیه میکنم
 99 اسم باریتعالی
http://up.iranblog.com/2/1252476317.gif

التماس دعا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
                                                       بسم الله الرحمن الرحیم
                               ربنا  لا تزغ  قلوبنا بعد اذ هدیتنا  وهب لنا  من لدنک رحمه انک انت الوهاب 

http://up.iranblog.com/2/1252476317.gif

RSS - آر اس اس
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net