It appears you have not registered with our community. To register please click here ...

قالب هاي شبكه لقمان | قالب معمولي (كاربران خطوط كم سرعت Dial- up ) | قالب آبي (اختصاصي شبكه لقمان) | قالب سبز (اختصاصي شبكه لقمان) |

| سایت های مراجع تقلید | سايتهای اطلاع رسانی اسلامی | نهادها و مراکز اسلامی | دانشگاه ها و موسسات آموزشی اسلامی | شبکه های اسلامی |

| تعبير خواب (آنلاين ) لقمان | مبدل تاريخ لقمان | اوقات شرعي | فال حافظ | فرهنگ لغت | لينک به شبکه لقمان | RSS |

| نرم افزار پاسخ به شبهات وهابيت | گزارش وبلاگ ها و سايت هاي مستهجن و ضد ديني | پاسخ به مشكلات | عدم وابستگي |

شبكه لقمان -تزكيه نفس

نویسنده موضوع: انتخابات لقمان جهت پاكسازي مطالب :  (دفعات بازدید: 80 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آنلاین مدیر شبکه

• مدیر کل
  • کاربر فعال
  • ارسال: 3731
  • صلوات اهدایی به کاربر: 4400
  • جعفر ، کیمیا ، محبت ما اهل بیت است ، اگر به دنبال
    • مرجع علوم غريبه لقمان (لاهوتيان)
786
سلام
عزيزاني كه مايل هستند در جهت حذف مطالب مازاد لقمان و همچنين انتقال مطالب به بخش ها مربوط به موضوع ، همكاري كنند در همين پست اعلام داوطلبي كنند

مطالبي كه در اين طرح حذف مي شوند :
1- مطالب بدون منبع موثق
2- مطالب انحرافي و فاقد ارزش
3- مطالب هجو و بيهوده

« آخرين ويرايش: ژوئن 22, 2010, 10:54:24 توسط ???? ???? (????? ????) »

اللهم عجل لوليك الفرج
 ارزش انسان به حرفايي است که براي نگفتن دارد
من گنگ خوابديده ومردم تمام کر*****من عاجزم زگفتن وخلق ازشنيدن
 به خدا وا مي گذارم هرآنچه را دشمنانم بر من روا مي دارند و ايمان دارم خداي من پيروز هميشگي است . والله خيرو ماكرين

شيخ جعفر مجتهدي عالم را با عشق به اهل بيت به آتش كشيد ولي ما هنوز نتوانستيم نفتی برای چراغ خود فراهم کنیم .  ( "آبان" )
تجربه هدیه اي  است گرانبها که به رایگان به تو می دهم و بدان که خود با از دست دادن داشته هایم آن را برای تو به ارمغان آورده ام . پس قدر آن را بدان و آن را هدر مده ("آبان")

هشدار :                      هشدار :                        هشدار :                        هشدار :                               هشدار : 
کلیه اذکار و ختومات در شبکه لقمان فقط جهت آشنایی بوده و
اجرای آن نیاز به اذن استاد عامل دارد
 (استادی که عامل آن ذکر باشد و از شرایط روحی شما با خبر باشد) 
هر ذکری اگر با عدد و زیاد مداومت شود ، سنگینی برای خواننده می آورد و
چون شخص عامل آن ذکر نیست ، نمی تواند سنگینی را از خود دور نماید.
جهت استفاده از هر ذکر و ختمی مشورت کنید

RSS - آر اس اس
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net