It appears you have not registered with our community. To register please click here ...

قالب هاي شبكه لقمان | قالب معمولي (كاربران خطوط كم سرعت Dial- up ) | قالب آبي (اختصاصي شبكه لقمان) | قالب سبز (اختصاصي شبكه لقمان) |

| سایت های مراجع تقلید | سايتهای اطلاع رسانی اسلامی | نهادها و مراکز اسلامی | دانشگاه ها و موسسات آموزشی اسلامی | شبکه های اسلامی |

| تعبير خواب (آنلاين ) لقمان | مبدل تاريخ لقمان | اوقات شرعي | فال حافظ | فرهنگ لغت | لينک به شبکه لقمان | RSS |

| نرم افزار پاسخ به شبهات وهابيت | گزارش وبلاگ ها و سايت هاي مستهجن و ضد ديني | پاسخ به مشكلات | عدم وابستگي |

شبكه لقمان -تزكيه نفس

نویسنده موضوع: تعبیر خواب عجیب و ترسناک  (دفعات بازدید: 139 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین آفتاب

• عضو جدید
  • ارسال: 19
  • صلوات اهدایی به کاربر: 1
  • شبکه لقمان (لاهوتیان)
تعبیر خواب عجیب و ترسناک
« : ژوئیه 11, 2010, 07:47:24 »
خدمت دوستان و اساتید سلام

خواب خیلی عجیب و طولانی دیدم که به صورت خلاصه می نویسم:

خواب دیدم یکی از اقوام مجالسی رو به صورت دوره ای برگذار می کنند که در این مجالس که ظاهرا مذهبی است عده زیادی از دختر وپسر با تیپ های مختلف جمع میشن و یه چیزی می خونن و یه چیزی مثل اسفند یا عود دود می کنن.به صورت تصادفی از کنار منزلشون رد میشدم که متوجه این مجلس شدم دختر این فامیلم که عرض کردم چهره خیلی عجیبی پیدا کرده بود و شبیه مردها ریش داشت به من گفت یه روزی هم خونه شما این مجلس رو برگذار کنیم ؟! و من که اصلا خوشم نیامده بود از مجلسشون جوابی ندادم و بی اعتنا به آنها و افراد این جمع مسیرم رو به سمت خونه تغییر دادم و تصادفا به دختری برخوردم که درخواست کمک کرد از من مثل اینکه مسیر رو بلد نبود و از افراد مجلس بود من کمکش کردم و در صحبتها ازش پرسیدم چطور به این مجلس اومده بود؟ جواب داد دختر اقوام بنده ایشون رو دعوت کرده بود و من که خواستم مطمئن شوم  به جای اینکه اسم دختر اقوامم رو بپرسم (مثلا بگم ناهید؟) نمیدونم چرا اسم خودم رو سوال کردم؟!!!!
 در راه دو نفر مشکی پوش بسیار زشت دنبالمون کردن و احساس کردم جزو شیاطین هستند که بالاخره از دستشون خلاص شدیم ( به کمک برادرم). بعد دیدم که این اقوام بنده یک عروسکی رو درست کردن و اون رو مهدی موعود میخوانند و دخترهای ساده لوح رو گول میزنن.وقتی با این خانوم برگشتیم پدر و مادرش از من تشکر کردن و گفتن تو مثل فرشته نجات بودی ...

اینقدر صحنه های این خواب ترسناک بود که از وحشت دیگه خوابم نمیبرد واین خواب خیلی فکرم رو مشغول کرده و نمیدونم چی کار باید بکنم و تعبیر این خواب چیه لطفا راهنمایی کنین...

آنلاین آرش الف

• کاربر نیمه فعال
  • ارسال: 85
  • صلوات اهدایی به کاربر: 13
  • شبکه لقمان (لاهوتیان)
پاسخ : تعبیر خواب عجیب و ترسناک
« پاسخ #1 : ژوئیه 12, 2010, 06:04:22 »
بسم الله الرحمن الرحیم
*قالوا اضغث احلم و ما نحن بتاویل الاحلم بعلمین*

RSS - آر اس اس
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net